ZerefTBW
Last Activity:
Apr 6, 2018
Joined:
May 6, 2017
Messages:
5
Likes Received:
2
Trophy Points:
3
Gender:
Male
Location:
Croatia
Occupation:
Student

ZerefTBW

New Member, Male, from Croatia

ZerefTBW was last seen:
Apr 6, 2018
  1. shmekermeister
   shmekermeister
   Vezano za onaj post za shippment, to sam onom liku kojeg si citirao i ja pokušao objasniti. Ali lik je tvrdoglav ko mazga.
   Ja bih kroz koji mjesec trebao imati dovoljno za mehaničku tipkovnicu, tako da me čisto zanima kako će to sve proći. Sam shippment je cca 43 eura, a carine se tek bojim.
   1. ZerefTBW
    ZerefTBW
    vidio sam hahaah
    ja cuvam za noviji headset, stari kraken mi je neudoban kad ima manju spuzvu, al vec dugo pise da nema vouchera..a posto je shipping preko 22 eura i mene zanima odakle salju, da ne bude stvarno da je iz Kine pa da na carini kazu njihovu cijenu (jer imaju pravo odrediti koliko oni smatraju il tako neke cake koliko sam cuo, a ako odbijes paket, 320kn sto si dao za postarinu ti nitko ne vraca)
    Jan 10, 2018
    shmekermeister likes this.
   2. ZerefTBW
    ZerefTBW
    update...na stranici carine pise da se u cijenu artikla ukljucuje i cijena inozemne postarine, tako da iako je 0kn to sto uzmes sa razera, postarina je oko 326kn i na to ide onda jos oko 82kn PDV-a, ja jucer redeemao bodove za deathadder i sad na kraju necu ni kupit jer mi je glupo dati 410kn za to
    Jan 18, 2018
   3. shmekermeister
    shmekermeister
    Čini se da je za nas jedino isplativo uzeti neke najskuplje proizvode, tipa Blackwidow tipkovnica. Barem je na kraju platiš znatno manje nego da je kupuješ u dućanu kod nas.
    Kako bilo, mene su sjebali s podizanjem zSilver vrijednosti. Ja sam baš htio tu Blackwidow, ali su je s 220.000 digli na 292.000. Tako da imam sada još barem 2 mjeseca ekstra za skupljat...
    Hvala na info za ovo. Sretno dalje!
    Jan 18, 2018
 • Loading...
 • Loading...
 • About

  Gender:
  Male
  Location:
  Croatia
  Occupation:
  Student
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >