Chroma lightning bug

Discussion in 'Razer Synapse 3 Beta' started by xKekko, Nov 16, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xKekko

    xKekko New Member

    Hey guys i just updated my razer synapse 3 and the caps and both of the shift buttons dont want to light up on my blackwidow chroma v2 i tried to unplug and plug in again but it didnt work, i also tried to change lightning colors but they simply dont light up
     

    Attached Files:

  2. RazerThe_Fiend

    RazerThe_Fiend Well-Known Member Staff Member

    Hi @xKekko,

    Thanks for the report. Could you try applying the Static effect from the lighting tab (basic effect, not Chroma studio) and see if that works?

    If you would be willing to share your Synapse logs with me for debugging, it would be super helpful for us in solving the issue.

    To share your logs, please go to "Beta Feedback" from the dashboard and create a report (and check the option to include logs). Also, please include the link to this thread in the description so that we know it's you.

    Alternatively, you can directly send your logs to me using PM on Insider. They can be found in these 2 folders :
    C:\Program Files (x86)\Razer\Synapse3\UI\Logs
    C:\ProgramData\Razer\Synapse3\Log
     
  3. xKekko

    xKekko New Member

    Hi there, without the Chroma studio it works fine, thank you btw i sent the logs through the beta feedback
     
  4. RazerThe_Fiend

    RazerThe_Fiend Well-Known Member Staff Member

    Thanks for sending in the logs. We'll try and get this fixed ASAP.
     
  5. xKekko

    xKekko New Member

    Thank you for your quick answer, have a good day sir.
     
    RazerThe_Fiend likes this.
  6. RazerThe_Fiend

    RazerThe_Fiend Well-Known Member Staff Member

    Hey @xKekko ,

    Your logs were of great help. We have managed to fix the issue internally. I'll post here once we release the hotfix.

    Cheers!
     
  7. RazerThe_Fiend

    RazerThe_Fiend Well-Known Member Staff Member

    The hotfix is now live. Please allow Synapse to update to apply this fix. Once the update is applied, you should see the blank keys as deselected on the Chroma Studio page.

    Please continue reporting any further issues you encounter and we'll do our best to have them addressed.

    Cheers!
     
  8. xKekko

    xKekko New Member

    Hey there, i just updated synapse and now it works fine, thank you for your quick answer, have a good day.
     
    RazerThe_Fiend likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >