New Razer Blade Pro 4K (VR rig) power issues

Discussion in 'Systems' started by Mikenseer, Mar 29, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mikenseer

    Mikenseer New Member

    Just bought a Razer Blade Pro 4k 1080, specifically to use as a mobile VR rig.
    (Amazing machine, handles VR like a boss)

    Unfortunately, it seems every time I run VR the power supply is giving out. I get the windows error sound every few seconds and a message saying "VR runs better with power cable plugged in" Well thank goodness the power cable is plugged in then, and before I can click the dialog box everything goes back to normal.

    VR games such as Rec Room run super smooth on this beast, until this power issue interrupts play (Every few seconds) making VR, and any graphics heavy gaming, unplayable.

    I reached out to support 3 days ago, and their 24 hour SLA has yet to return my message, is this normal?

    Faulty power supply? Faulty power port? Faulty Razer Blade? It sure is a shame to spend 4 grand on something broken.

    Has anyone ran into similar issues? Or have any tips for getting Razer to respond to customers with new hardware issues?
     
    H00dy likes this.
  2. Joikansai

    Joikansai Well-Known Member VANGUARD

    Did you contact them per live chat too or phone, it’ll be faster.
    I don’t have Pro Blade but It’s quite difficult to supply gtx1080 with 250watt power adapter, even there’s gpu underclock playing there, so maybe it surpassed the limit and go off on. Try to undervolting cpu and adjusting gpu curve like slimjim8201 did on that forum.
     
    vistar and H00dy like this.
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >