Problem with DeathAdder Elite

Discussion in 'Razer Support' started by Fallowpolytalk703, Jul 24, 2021.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fallowpolytalk703

    Fallowpolytalk703 New Member

    Hello. I have a problem with my DeathAdder Elite, been trying to fix it 6 months ago and i can't, already contacted support with no solution. My problem is that the mouse will always start on light blue(also when Synapse is closed) and when i turn the pc off it will continue to be lighted. I'm kinda sad because i always have to disconnect the device and reconnect it or it will be on forever. I'm not going to make changes on my motherboard just because Synapse 3 is simply useless. I have a Deathstalker and a Kraken v2 wich are using Synapse 2 and they are working perfect, even without Synapse 2 opened. I really want a solution since i dont have any more ideas, tried to do a clean reinstall, connecting it into another PC, deleting every file that Razer had on my computer and then reinstalling it but i have no clue of what is causing that. Thanks for reading
     
  2. Razer.GuitarScar

    Razer.GuitarScar Active Member Staff Member

    Have you updated the firmware of your mouse? Please send me the ticket number via PM. I can use it to review the case and check what's going on from our Support Team's point of view. Let's continue from there.





    Thread locked to curb conversation to PMs.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >