Problems With Razer Synapse 2.0

Discussion in 'Razer Synapse' started by The_Delta, Jan 13, 2018.

?

with what product do have issues with Razer Synapse

  1. Mouse

    16.7%
  2. Keyboard

    16.7%
  3. Headphone/set

    100.0%
  4. Mouse Mat

    16.7%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The_Delta

    The_Delta New Member

    Hey there Razer,
    So yeah; there a lot of problems with your software.
    Just as I and apparently a lot of people are experiencing, every time you install/use Razer Synapse 2.0, there are a lot of notable problems (some of witch I have probably no knowledge of):
    -Not detecting certain products ( personally Razer Firefly)
    -Disconnecting and Reconnecting certain products (personally Razer Blackwidow Chroma V.1)
    -Very slow synapse, doing anything in it is a 50/50 gamble to see if it will crash
    -Razer Blackwidow Chroma v.1 having a certain key pressed for a long time, though it is unpressed (this is software, not hardware)
    -Sometimes having the "Chroma Apps" integration stay after a game closes.
    as you can see, there are A LOT of problems with Razer Synapse 2.0. but strangely enough there are none with 3.0, now I understand that it could be a marketing thing, "get new gear to use 3.0" but these problems aren't new, wouldn't there be a fix for Synapse 2.0 for these (and more) issues since at lease 6 to 8 months ago?

    I'm not a RazerHater, far from that, I'm a huge fan of the hardware and just hoped that the software would be as good.
    please tell us how to fix these problems, or if we have to uninstall Razer Synapse, again.

    And to the community, what problems are you experiencing that aren't mentioned on the above?
     
    AgentAlleycat and felthas1650 like this.
  2. PT.Singer

    PT.Singer Jedi Master

    The problems you state above: I have had exactly ZERO of those issues. It does take a while to connect to the "cloud" when I boot into Bootcamp to play, but that's because my internet sucks. Sorry, but I have no issues when using Synapse 2.x.

    When I boot into Mac OS, though, there always seems to be something different. That's another bag of chips, though.

    Hopefully you've reported all of the faults you've experienced from within Synapse as a bug report, though. Those go straight to Synapse Support, and is the quickest way to let them know and get a response, and to have them look into the issues you're having, and update their software accordingly, if need be.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >