Razer Blade Stealth 13 USB-C not working on one side

Discussion in 'Razer Support' started by SomeiSeun, Oct 21, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SomeiSeun

    SomeiSeun Member

    I just received my new laptop and everything is amazing but the USB-C/Thunderbolt 4 on the left-hand side only works when plugging in for one side. When the cable is flipped it no longer works, this is the case for chargers and other extensions/cables. The right-hand side port is working perfectly. The charging speed seems to be the same for the left and right side ports when in the working orientation.

    This laptop was released only a week ago so I'm unsure if it is a hardware issue or a software/driver issue. If anyone has any idea on how to check while razer support gets back to me, it would be helpful.


    Razer Blade Stealth 13 - Full HD 120Hz - GeForce GTX 1650 Ti Max-Q - Black
    Specifications
    • 11th Gen Intel® Core™ i7-1165G7 Quad-Core Processor
    • Windows 10 Home
      • 13.3" Full HD Matte 120Hz
      • w/ 4.9 mm slim side bezel
    • NVIDIA® GeForce GTX 1650 Ti Max-Q (4GB GDDR6 VRAM)
    • 512GB
    • 16GB dual-channel (fixed)
    • Single-zone RGB powered by Razer Chroma™
    Product Code: RZ09-03272E12-R3E1
     
  2. Razer.Caziel

    Razer.Caziel I am the Lightbringer Staff Member

    I have not received any reports of this happening yet. I will look into possible solutions, but I will need you to send me the serial number of the laptop. For now, uninstall the Thunderbolt 4 drivers, then run Windows Updater.

    *Locking the thread to curb the conversation to PMs.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >