Razer DeathAdder 2013 delays occasionally

Discussion in 'Razer Support' started by VictorSosa42, Feb 4, 2019.

  1. VictorSosa42

    VictorSosa42 New Member

    My Razer DeathAdder 2013 has a 1/2 to 1-second delay that can happen occasionally. This worries me, because I do not want this to happen while playing fast-paced games like Nuclear Throne. Is there any fix to this? Any helpful answer is appreciated.
     
  2. Razer.Caziel

    Razer.Caziel I am the Lightbringer Staff Member

    Hey @VictorSosa42, this could just be a driver issue. Please try to reinstall the current device drivers via Device Manager. Send me a PM with a link to this thread should the problem persist.
     
  3. VictorSosa42

    VictorSosa42 New Member

    bandicam 2019-02-06 21-18-16-585.jpg I do not see any driver for the mouse. Is this normal?
     
  4. Razer.Caziel

    Razer.Caziel I am the Lightbringer Staff Member

    It looks like your computer isn't properly detecting the mouse. Please uninstall the HID-compliant mouse driver and reboot. Give it 2-3 tries and send me a PM if you need further assistance.
     
  5. VictorSosa42

    VictorSosa42 New Member

    I tried 2 times and it still doesn't work. Do I need any special drivers? What else can I do?
     
  6. Razer.Caziel

    Razer.Caziel I am the Lightbringer Staff Member

    How long have you had this mouse and have you tried testing it on another machine? Do send me a PM with the link to this thread so we can do more troubleshooting.
     
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >