Razer Electra V2 (3.5mm jack) Splitter doesn't work?

Discussion in 'Razer Support' started by babyclour, Dec 4, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. babyclour

    babyclour New Member

    Hello, I recently got this pair of headset for my birthday. I plugged it in, everything was working fine but the mic doesn't. I'm using the mic/audio splitter included in the box. I tried different things and nothings works. It only works on my phone and other mobile devices. I would really appreciate if you could help me.
     
  2. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    You try to cheack on other pc is the issue also appear ?
     
  3. babyclour

    babyclour New Member

    Nope, I haven't tried as I don't have other computers in my house. I will go to my friends house and check if it would work or not. Thanks for an suggestion.
     
  4. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    When you cheack this post message in topic this will tell us where to look issue.
     
  5. babyclour

    babyclour New Member

    Alright, I think I found the problem. It's because of the Y splitter cable included in the box. I tried using other splitter cable and it worked besides it picked up not only my voice, but also picked up the windows sound which I don't know how to fix. If anyone would know how to properly fix this I would really appreciate you.
     
  6. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    I think the best for you will be replace the headset if this is a hardwere solve the issue. Also from your post it's strange for a softwere issue.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >