Razer Sila - Blue Status LED Flashing 2x, Pause 2x, Pause

Discussion in 'Razer Support' started by IM35461, Mar 5, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IM35461

    IM35461 New Member

    Just wanted to check if a device was on my network but the Android App says "Something's wrong, Your Razer Sila is offline".

    Where my unit is sited, the LED on top is out of site but on inspection it is flashing blue 2x then a pause and the cycle repeats.

    I can find no reference to this in the manual which just says it will flash under certain conditions.

    It is however working and one can log into the web interface using a PC with no problems and my box reports

    Uptime: 17:53:30 up 21 days, 6:04, load average: 0.11, 0.06, 0.05

    AP version: RazerSila-2.0.411_api-2.0.384

    I thought before I try the obvious of switching it off and back on again I would check if this is something that needs investigating or clarification in the manual / faq web page?
     
  2. IM35461

    IM35461 New Member

    Got fed up with waiting for any suggestions so went for the reboot.

    No better, still the blue flashing led pattern, app not working, sila.razer.com login not working just the good old fashion local ip address login.

    Uptime: 20:24:50 up 3 min, load average: 0.49, 0.43, 0.19

    I will log a support call.
     
  3. IM35461

    IM35461 New Member

    All fixed, support had me power cycle both the Razer Sila and my modem and that restored normal operation.

    A little video clip of the LED flashing...

     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >