Same lighting colors for all profiles

Discussion in 'Razer Support' started by Jack0o, Aug 12, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jack0o

    Jack0o New Member

    Hi.

    I have a problem with lighting colors on mice. I'm using Razer Basilisk with Synapse 3.0 and Razer Deathstalker with Synapse 2.0. I have 2 on-board mice profiles. Key assings work fine. But when I try to set different lighting color for each profile, I can't. Doesn't matter if I use Quick Effects or Advanced Effects (Chroma Studio). All profiles have the same lighting color. Setting different brightness works fine and at the moment it's the only way to recognize what profile I am using.

    If I use Quick Effects it sets the FIRST color for all profiles. For example, if I set my 'desktop' profile to green and then change profile to 'game' which should be blue, it's still green (although color checkbox in Synapse is blue). If I edit checkbox and change color (or pick blue again) then it changes to new color like it should but it also applies to second profile (like it shouldn't).

    If I use Advanced Effects it sets the LAST color for all profiles. For example, if I have 'desktop' profile set and go to Chroma Studio, pick static effect, set color to green and save, and then doing the same for 'game' profile but setting lighting color to blue, after saving it also changes my 'desktop' profile lighting to blue. Last saved color applies to all profiles.

    I did clean reinstall of Synapse software and it didn't help.

    Thanks in advance for all the help and advices.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >