Synapse high Cpu usage when disconnected from the Internet

Discussion in 'Razer Support' started by atavori, Dec 2, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. atavori

    atavori New Member

    Yes, I saw the other thread, but someone decided to lock it, so here I am.
    I'm having the exact same problem, and have had this issue for a long time but assumed it was Windows fault and only just realized it stops when I 'End Task" on your service. Happy to provide logs if you'll be more specific about which ones, as AppData/razer folder has literally hundreds of Mb of them (which itself seems absurd, any way to disable this abuse of my privacy and CPU!?).

    logs are full of things like this, showing a loop activating literally thousands of times per second:

    (*Removed networking monitoring logs to make the thread visible in public)

    (in that second example I've replaced some places with "__________" as it seemed to contain potentially identifiable information.)
     

    Attached Files:

  2. atavori

    atavori New Member

    Is there some reason this is not searchable yet 10 days after posting? Starting to wonder how many others have posted this same issue and been ignored/hidden..?
     
  3. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    I tried editing your thread, but it still got no permission to be posted. Anyhow, I replied to your PM. Let's continue our conversation there.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >