Synapse not reconizing devices

Discussion in 'Razer Synapse' started by KageRyu, Feb 2, 2019.

  1. KageRyu

    KageRyu New Member

    So I have a Naga Trinity and a Black Widow chroma v2 and my synapse just recently stopped detecting them. They still work the lights cycle but they are on different timings and there is no why to sync them with each other in synapse. If anyone has any idea how to fix this it would be great! Thanks in advance.
     
    off3nc3, Maximusisback and 0V3R_K1LL like this.
  2. Kenserky

    Kenserky Well-Known Member

    Did you try to unistall and reinstall synapse ?
     
  3. Den_ver

    Den_ver New Member

    Аfter the last update, the Synapse 3 application stopped detecting all my Razer hardware. I have Nommo Pro, Deathadder Elite, Firefly, Chroma HDK, Nari Ultimate, Base Station Chroma. Before that, everything worked fine. Reinstalling the application did not help.
     
  4. KageRyu

    KageRyu New Member

    I also uninstalled synapse and it did not change anything.
     
    Maximusisback likes this.
  5. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    I assume you uninstall every razer softwere not just only synapse 3 and delete the files in appdata and programfiles ? You can try to go to device menager and one by one remove device and unplug it when everything will be remove and unplug reboot pc and when windows boot plug one by one this way windows will download and install device driver.
     
  6. EarLChieL

    EarLChieL Member

    i installed and uninstalled my synapse and until now it not detect my blackwidow as well ...
    just can detect my Deathadder and Kraken ...

    im done with it so i dont do the setting to my keyboard ..
     
  7. Den_ver

    Den_ver New Member

    I have completely removed the Synapse 3 software. Manually deleted all Programm Files, Temp, AppData.
    Disconnect all my hardware, than plug only Deathadder...nothing happens.
     

    Attached Files:

    Maximusisback likes this.
  8. Neozgred

    Neozgred New Member

    Аfter the last update Synapse 3 stopped detecting all my Razer hardware as well... (Cynosa, Abyssus, Goliathus).
     
  9. Agent_InTeL

    Agent_InTeL New Member

    After the lat update, my Razer devices keep disconnecting and connecting randomly.
     
    Galaxxxy likes this.
  10. Neozgred

    Neozgred New Member

    I did the same and also it not help.
     

    Attached Files:

  11. my devices are also not connecting after this last update
     
  12. Den_ver

    Den_ver New Member

    Still no answer from support? Not fun...
     
  13. KageRyu

    KageRyu New Member

    yea I'm starting to wonder why i pay a premium for these peripherals.
     
  14. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    Try to remove razer devices from device menager menager in windows to force driver reinstall. When you remove device from device menager unplug device then reboot pc and plug back.
     
  15. Neozgred

    Neozgred New Member

    Thats not helping, im start to think it is related to windows 7, but im not sure.
     
  16. greatGARNET984

    greatGARNET984 New Member

    Why don't give us standalone installer of previous version Synapse 3 ???
     
  17. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    Can you connect your devices to difrent pc and cheack if the issue is also there ?
    First of all synapse 3 is a beta softwere older versions have many bugs so the new is always more stabile then previous. Installer of synapse also works as downloader with get the current version of softwere from razer server.
     
    Kenserky likes this.
  18. Neozgred

    Neozgred New Member

    Anyone found solution for this? I can not get any of my devices to work on any Windows 7 PC that i have. Every time its ends like on that screenshot that I and that other person post before. For me its looks like drivers do not installed properly and nothing can be done about it. Even on clean windows 7 installation is the same.

    Before update i had a lot of problems with that software but at least i could change colours, now i can not change anything and my computer slowdown at start for 2 minutes.

    For now i unistalled all Razer software, thats the only way my pc running fast like always, im waiting until there will be some software update.

    i7-4790, 16GB RAM, GTX 1080, 240GB SSD.
     
    Last edited: Feb 10, 2019
  19. Den_ver

    Den_ver New Member

    No solution, no answers...absolutly nothing.
     
  20. KageRyu

    KageRyu New Member

    Yea mine is still not working either. Well the way its going when I replace my keyboard and mouse I will be getting someone elses product. :slightly_sad:
     
    RubyRedleetcast194 likes this.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >