BS V2 Pro no longer working after switching from wired connection | Razer Insider
Question

BS V2 Pro no longer working after switching from wired connection

  • 19 September 2023
  • 2 replies
  • 199 views

HI Please assist my 2.4ghz connection stopped working after switching from wired connection was directly plugged into my pc.

I can still see in the BSV2PRo in windows audio setting when I plug unplug the dongle  but no audio comes out on wireless mode 

 


This topic has been closed for comments

2 Replies

Hello FuzzCeater19,

Just to confirm, is the headset fully charged and turned on? Just to confirm, is the headset fully charged and turned on? Try to use a different USB port on your computer to isolate the problem. You can also follow the troubleshooting steps here. Should the problem persist, please PM me the serial number so I can validate its model and check for other model-specific workarounds. All the best!

Fully charged  > yes my complaint was no audio on wireless mode and not “not turning on”

Tried diff USB ports > even better I tried multiple USB ports on 3 diff windows machines same results 

>>>>>>
Wireless is working now, what I did was I inserted jack half way in as I was powering it on , figured that there is something funky with the jack hole as it was the trigger initially   

I really think that something has shorted out, As just a an hour ago I turned it on and it was back to da same problem again no wireless audio by using the dongle .

Then I did the same thing again I inserted jack half way in as I was powering it on and then audio is working again on wireless

So clearly something inside has broken down by simply using it by design as intended wear and tear ?

Is there any more in-dept instructions can you provide maybe that includes disassembling it ? on a PCB level maybe A resistor or a capacitor to replace ?

Maybe if you can ask the engineering team what could be the trigger for a 3 yr old BSv2pro wireless go out completely by switch between wired and wireless mode multiple times ?

This is a good R&D analysis right here you could use .

I’m using it right now and it’s working fine even if I turned it off and back on again confirmed working but now that it happened to me twice already, I’m afraid tomorrow it will happen again