Hypershift Stopped Working After December 2020 Synapse Update.

Discussion in 'Razer Support' started by adingess, Dec 24, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adingess

    adingess New Member

    Huntsman Elite. Hypershift stopped working after this latest update. Everything was working fine before that. It seems that I am not the only one with this problem.

    TEST YOUR UPDATES BEFORE PUSHING THEM!!!

    Synapse Log File: (*Omitted)
     
  2. adingess

    adingess New Member

  3. adingess

    adingess New Member

    Still not working. Razer, Anyone looking into this?
     
    Krosta1 likes this.
  4. adingess

    adingess New Member

    Hello Razer. Is anyone looking into this issue yet??
     
  5. OdyMihan

    OdyMihan New Member

    Hello, everyone.
    After a lot of email exchange with Razer since this problem appeared and I opened a support ticket, I would like to let you know that my hypershift functions are back to normal, after a Synapse update that was installed a few minutes ago this morning (7-Jan-2021). So this seems to resolve the issue. Can you people inform us if same applies in your case. Thanks.
     
    Razer.Speedcr0ss likes this.
  6. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Hey everyone! Razer is aware of this issue, and our devs worked on a fix. Please let me know if you've received an update from Razer Synapse 3.0. Feel free to update this thread or send me a PM should you need additional assistance.
     
  7. OdyMihan

    OdyMihan New Member

    SpeedCross please read previous post!
    Btw, I've been talking to razer support for more than a week, exchanging emails and instructing me to try various strategies to resolve the issue (some very involved and cumbersome), with no apparent solution till today. They were ready to issue an RMA for me! The new synapse version published today solved the issue. If they were aware of the issue, why did they follow all those irrelevant procedures? Very bad support and bad coordination from their part! Fortunately, issue was finally solved. :) Mind you, I had mentioned this forum thread to them since my first email when I opened the support ticket and also mentioned it was a driver problem in my opinion (I am a senior developer for more than 25 years). They never paid any attention I'm afraid!
     
    Razer.Speedcr0ss and adingess like this.
  8. oktronic

    oktronic New Member

    I got the update today and things are back to working as normal. Glad they got it resolved.
    Thanks for the quick turn around!
     
  9. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Thanks for confirming. The team is letting everyone to perform whichever steps that you help isolate/resolve the issue. Once exhausted, they are reporting it to our devs together with the Razer Synapse logs (if applicable) from each affected user's to help the investigation. I'll cascade your feedback to the team.

    Hi everyone! Feel free to send me a PM or visit our self-help options should you need additional assistance. I'll be locking this thread now as resolved.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >