Issues with razer tartarus | Razer Insider

Issues with razer tartarus

  • 11 December 2020
  • 2 replies
  • 6 views

So I recently bought a black widow te chroma and ever since my razer Tartarus (v1) hasn't been working, it doesn't show up in the synapse two software and doesn't respond when keys are pressed. However it seems to be connected to my black widow, if I unplug my Tartarus the Blackwidow will disconnect as well, I don't know why this is happening as the black widow doesn't even use synapse 2, it uses synapse 3. I've tried uninstalling and reinstalling the software but it doesn't seem to work. What should my next steps be? Any help would be greatly appreciated.

This topic has been closed for comments

2 Replies

I have been using the Tartarus v1 for a few years and it just recently started glitching during games with the setup screen appearing multiple times during a game causing a short loss of control. Not sure if it's related but maybe others will chime in.
Userlevel 7
-Sw1ft
So I recently bought a black widow te chroma and ever since my razer Tartarus (v1) hasn't been working, it doesn't show up in the synapse two software and doesn't respond when keys are pressed. However it seems to be connected to my black widow, if I unplug my Tartarus the Blackwidow will disconnect as well, I don't know why this is happening as the black widow doesn't even use synapse 2, it uses synapse 3. I've tried uninstalling and reinstalling the software but it doesn't seem to work. What should my next steps be? Any help would be greatly appreciated.


Do you have both synapse versions installed on your machine? Looks like an issue with having both software and is glitching on the firmwares of both peripherals.