Razer Huntsman Mini (Linear) not detecting some inputs | Razer Insider

Razer Huntsman Mini (Linear) not detecting some inputs

  • 11 February 2022
  • 1 reply
  • 193 views

I've been using my Huntsman Mini for a bit over 2 months now, but recently I've been noticing some inputs not detecting. I usually enjoy to play rhythm games yet sometimes while using this keyboard my inputs don't get detected (Usually in short bursts like a key randomly not detecting an input, but then afterwards working fine). I know it isn't an issue with one specific key as I have used different key bindings and it still happens (ASKL then I switched to QWOP). I know it isn't with just the game because I've tried it on both of the rhythm games I play, and experience the issue on both. I know it also isn't with my PC lagging as I tried my older keyboard, and it worked perfectly fine. My PC is lower end, but I usually have synapse closed as to minimize lag caused by it. If anyone knows what could be causing this, or a solution please tell me, as I don't want to have to get a new keyboard.

This topic has been closed for comments

1 Reply

Userlevel 7
MooerGold
I've been using my Huntsman Mini for a bit over 2 months now, but recently I've been noticing some inputs not detecting. I usually enjoy to play rhythm games yet sometimes while using this keyboard my inputs don't get detected (Usually in short bursts like a key randomly not detecting an input, but then afterwards working fine). I know it isn't an issue with one specific key as I have used different key bindings and it still happens (ASKL then I switched to QWOP). I know it isn't with just the game because I've tried it on both of the rhythm games I play, and experience the issue on both. I know it also isn't with my PC lagging as I tried my older keyboard, and it worked perfectly fine. My PC is lower end, but I usually have synapse closed as to minimize lag caused by it. If anyone knows what could be causing this, or a solution please tell me, as I don't want to have to get a new keyboard.


When the Razer Synapse is closed/disabled, does the issue persists? Have you tried logging in as a guest user in Razer Synapse 3.0 and checking if it's behaving the same? Ensure that the keyboard's firmware is updated by clicking this link. Also, try resetting the keyboard through the Razer Synapse settings and see how it goes. I’ll be locking this thread now. Feel free to send me a PM anytime or visit our self-help options should you have other questions or concerns.