Mouse keeps disconnecting / reconnecting

Discussion in 'Razer Support' started by JakobRafn7, Jul 29, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JakobRafn7

    JakobRafn7 New Member

    Hey guys. Yesterday I started to experience that my mouse kept disconnecting and then reconnecting again after 5-10 seconds. It happens quite often and I have tried different solutions to fix it but nothing has worked. Im currently using a Razor Deathadder Elite. I tried plugging it into multiple ports but the problem remains the same.
    When I plugged in another mouse and played for approx. 45 minutes I never got the problem so I guessed it has to be my mouse/driver or some sort.

    Ive tried these solutions but with failure:
    -Setting expand USB selective suspend setting and set it to Disabled
    -Change USB Power Management Settings
    -Deleting and reinstalling my mouse driver
    -Deleting and reinstalling Razer Synapse

    Nothing worked for me so I hope you guys might have the solution for my problem! /thanks
     
    vaccuo and HellKing_Crows like this.
  2. HellKing_Crows

    HellKing_Crows New Member

    Ive had this same problem with my headsets, seems like the issue is its not getting enough power, it was getting 100 mA while my keyboard and mouse were getting 500 mA, you can check if you have the same problem by downloading USBDeview, the problem is I have no idea how to fix this. Any help would be nice
     
  3. JakobRafn7

    JakobRafn7 New Member

    Thanks for the responce. I'll give the program a try!
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >