Strange unsolved issue with Razer Synapse

Discussion in 'Razer Support' started by Memekiller, May 10, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Memekiller

    Memekiller New Member

    Razer Synapse has had a strange issue where it won't launch on startup, and I have to go into the task manager and shut down all razer processes and relaunch it in order for it to work. This hasn't been to big of a bugbear with my huntsman v2 before. But I recently purchased the Huntsman v2 analog (Because the keyboard has been a dream of mine before it was released) and the issues with software have sky rocketed. If the software isn't running, any macros I set up on the keyboard are assumed to be pressed, including hyperkey ones. For example, I have it setup so when I press hyperkey+E, it spams E. When my PC starts up, any time I press E, it spams E without hyperkey and it has become really annoying.
    I have attempted many internet solutions, and I'm unsure why it continues to not work. I've attempted to completely reinstall Synapse. Registry and all. So I'm really unsure what has caused the software to crap out on my machine.
     
  2. Memekiller

    Memekiller New Member

    Assistance would be appreciated. I can't seem to contact razer support over this issue since they don't seem to have an open line just for their software.
     
  3. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Hey there! What workarounds have you done so far to fix the issue besides reinstalling Synapse? Were there any changes made to your system or Synapse before the issue? Let's isolate the Synapse problem by following the steps from this link. Should the issue persists, please send me the serial number of the keyboard via PM. Let's continue our conversation there.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >