THX Spatial - No audio when set as default device.

Discussion in 'Razer Support' started by Jowens59, Jan 14, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jowens59

    Jowens59 New Member

    I have a pair of Kraken TE headphones. I just installed Razer Synapse and the THX Spatial app. For installation I followed the video found here:

    When I change the default Sound device to "Speakers - THX Spatial - Synapse", and I have no sound at all. In order for the headphones to produce any sound I have to change the default Sound device to "Headset Earphone - Razer Audio Controller - Chat".

    Then, per the video, I am to launch the THX Spatial Audio App and set default output device as "Speakers - THX Spatial" then set the Output Device as my computers sound card (Realtek High Definition Audio (Speakers)). Nothing, not any sound.

    Still, even after buying THX Spatial Audio I have no sound.

    There are no windows updates to do, no drivers to update. I followed your instructions and nothing. Really hoping someone can help me solve this, I am worried though because it seems like a lot of people have had this issue and with no solutions posted anywhere I am concerned.
     
  2. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Sorry to hear about your ongoing issue with the THX Spatial Audio playback device. Please check the steps from this thread and see if it helps. Otherwise, send me a PM including your MSinfo and Synapse 3.0 logs. I’ll be locking this thread now. Feel free to send me a PM anytime or visit our self-help options should you have other questions or concerns.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >