Need help with my capture card | Razer Insider

Need help with my capture card


I have a Sceptre 75hz monitor and when I plugged everything up my screen when compressed and isn’t showing in obs.

This topic has been closed for comments

3 Replies

Userlevel 7
Adendric
I have a Sceptre 75hz monitor and when I plugged everything up my screen when compressed and isn’t showing in obs.


Hey there! Thanks for posting your capturing card's concern here. Are you using Razer Ripsaw or Razer Ripsaw HD? What cable setup did you use? Please check the links below:

https://support.razer.com/articles/1587021991
https://support.razer.com/articles/1590964851
Razer.SpeedCr0ss
Hey there! Thanks for posting your capturing card's concern here. Are you using Razer Ripsaw or Razer Ripsaw HD? What cable setup did you use? Please check the links below:

https://support.razer.com/articles/1587021991
https://support.razer.com/articles/1590964851

Yes, I do have razer ripsaw HD and I did setup everything right I think. I put the hdmi that came with the capture card into the input the hdmi that came with my xbox as the output and it still looks weird like as if its been put in theatre mode. If you guys need a picture I can take one.
Userlevel 7
Adendric
Yes, I do have razer ripsaw HD and I did setup everything right I think. I put the hdmi that came with the capture card into the input the hdmi that came with my xbox as the output and it still looks weird like as if its been put in theatre mode. If you guys need a picture I can take one.


That will be highly appreciated. Please save it via Google Drive or to another online drive account then paste the link via PM. Let's continue from there.