Getting "Access Denied" Security Error when Posting | Razer Insider

Getting "Access Denied" Security Error when Posting

  • 31 July 2020
  • 9 replies
  • 386 views

I'm logged into the insider forum, but get this "Access Denied" message when trying to post.

Although I'm logged in, the error says "You don't have permission to access 'http://insider.razer.com/index.php?' on this server." Why is it switching from https://insider.razer.com to http://insider.razer.com???


This topic has been closed for comments

9 Replies

It looks like wrong redirect on the server-side. POST-request sent via HTTPS.
I have the same problem with Conversation (direct messages). Can't start a new one.
Still happens
Same here. I purchasing Diamonds using my Razer Golds but the site said " You Dont have permission to access http://global.gold.razer.com/PaymentWall/Checkout/index? on this server.

Please help me
Userlevel 7
That's a known bug, when we try to POST a long thread with multiple special characters or if we have multiple tabs of the insider pages open on the browser. Its kind of a Security measure.
You will have to keep a count of what you POST in the threads and not much tabs of it open on the browser. Close all the browsers and open the insider page in few minutes keep an eye on the above points, it will work fine.
I get this error too. For me, it's probably from too many special characters, as I don't even have more than 1 tab open of Insider to try to prevent this from happening again.
I can't buy diamonds no permission to gold razer fuck up
i am also facing the same issue in my account several times my access was denied in the account and it corrected automatically can someoneguide me what is the reason behind it and how i will solve it.
Userlevel 7
Smokethinkplace374
i am also facing the same issue in my account several times my access was denied in the account and it corrected automatically can someoneguide me what is the reason behind it and how i will solve it.


The root cause is already mentioned in above. ^^^
Userlevel 7
The issue is related to the RAZER insider web forums

Check out the following thread of temporary fix or what you can do~~~
/this-forum-is-broken.68248/#post-728900