Mute Key and Fn + F1 not working on Razer Blade Pro

Discussion in 'Razer Support' started by SiSung, May 20, 2019.

  1. SiSung

    SiSung New Member

    As the title says: My Mute Key and Fn + F1 are not working on Razer Blade Pro. Not sure what's the issue since they used to work fine before. Other Fn functions work fine.
     
  2. Razer.Lauriat

    Razer.Lauriat Title: Entitled Staff Member

    Can you send me a video of this via PM?
     
  3. SiSung

    SiSung New Member

    Can I ask why? It's a key on the keyboard that doesn't work.
     
  4. Razer.Lauriat

    Razer.Lauriat Title: Entitled Staff Member

    This could be a hardware issue. I just need to get a closer look and for it to be properly documented as well. Is it okay?
     
  5. SiSung

    SiSung New Member

    I don't think it's a hardware problem. The fn + F1 is working now but the mute key on the top right worked for a bit just now and stopped afterwards.
     
  6. Razer.Lauriat

    Razer.Lauriat Title: Entitled Staff Member

    I see. Did you make some changes with your PC prior to this? Have you tried updating/reinstalling drivers?
     
  7. SiSung

    SiSung New Member

    I think the only main changes that happened were Windows updates. What's really interesting though is that the mute keys works fine right after starting the laptop however after a few seconds it stops working!
     
  8. SiSung

    SiSung New Member

    Also which drivers should I update or reinstall?
     
  9. Razer.Lauriat

    Razer.Lauriat Title: Entitled Staff Member

    Let me check on it. Can you send me your Blade Pro's serial number via PM?
     
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >