Synapse and Cortex Fail to Start

Discussion in 'Razer Support' started by Fauxe, Mar 5, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fauxe

    Fauxe New Member

    https://photos.app.goo.gl/dpX8Crk5tnShNqKy7

    Above is a screenshot of both failing.

    Then we have services:

    https://photos.app.goo.gl/GtB3F5rBoxfbG5X36

    You'll notice the synapse service isn't running.

    https://photos.app.goo.gl/rBPgRJaGZRr7i9R96

    When I attempt to start the service, I get that error. Error 1075 Dependency service does not exist or has been marked for deletion.

    I did not have any problems at all until the most recent update. Now none of it works.

    Side note: If you didn't lock support threads the entire community could benefit from those solutions.
     
    dudatony likes this.
  2. dudatony

    dudatony New Member

    I have the same problem with you. Is there any solutions?
     
  3. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Hey @dudatony and @Fauxe! Were there any changes made to your system or Synapse before the issue? Please gather your Razer Synapse 3.0 logs by following the steps from the link, then proceed with the clean reinstallation of the app. If you have a VPN setting on your computer, please disable it and check if the issue persists.
     
  4. dh770710

    dh770710 New Member

    I have the same issue even after following reinstallation
     
  5. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Please send me a PM including your Razer Synapse 3.0 logs by following the steps from this link. Save the compressed files via Google Drive or any online drive account, then paste the link in your PM. Let's continue from there. I'll be locking this thread now.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >