Can't start Synapse 2.0. Crashes when I login. | Razer Insider

Can't start Synapse 2.0. Crashes when I login.


Can't get past the login screen. If I wait it out the login verification long enough it will eventually give an error saying I am not connected to the internet. Don't worry, I am connected.

This topic has been closed for comments

7 Replies

Userlevel 7
Badge
AlexanderDaGrt
Can't get past the login screen. If I wait it out the login verification long enough it will eventually give an error saying I am not connected to the internet. Don't worry, I am connected.

Check antivirus / firewall? Maybe it's blocking synapse connection to the internets.
Userlevel 7
AlexanderDaGrt
Can't get past the login screen. If I wait it out the login verification long enough it will eventually give an error saying I am not connected to the internet. Don't worry, I am connected.

Is this still the case? If so, shoot me a PM so I can help you further isolate the problem. I'll be moving this to the Support board for visibility.
I'm also not able to start Synapse 2.0. After logging in it starts 'syncing with the Cloud' then crashes.
I'm installing on a new Windows 10 PC and tried all the re-installation, running as Administrator, disabling firewall and creating a new account suggestions but it still crashes at the same point.
My Razer Naga 2014 is not usable without it - mouse pointer is unresponsive or stuttering and jumpy at best.
Userlevel 7
bennettk
I'm also not able to start Synapse 2.0. After logging in it starts 'syncing with the Cloud' then crashes.
I'm installing on a new Windows 10 PC and tried all the re-installation, running as Administrator, disabling firewall and creating a new account suggestions but it still crashes at the same point.
My Razer Naga 2014 is not usable without it - mouse pointer is unresponsive or stuttering and jumpy at best.

Please PM me a screenshot of the error messages and a link to where you got the Synapse 2.0 installer. I'll take it from there.
I'm also having issues with Synapse 2.0. After I login, the app minimizes to the tray and I can not open it after. I close synapse 2 and login in, same thing. I've tried all the troubleshooting I can from restarting to googling and checking other forums of recent issues. It seems like there is an issue with the legacy system itself.
Please advise, I cannot use my Orbweaver Chroma without it.
Razer.Caziel
Please PM me a screenshot of the error messages and a link to where you got the Synapse 2.0 installer. I'll take it from there.


I downloaded Synapse 2.0 installer from the main razor site : razor.com/synapse-2
There is no error message, so a screen shot won't help. The app just minimizes to the item tray after logging in.
Userlevel 7
@Mebz023 @bennettk Are you on moderated networks, and what OS are your computers running on? Have you tried running the app with administrator privileges?