Razer Synapse keeps showing me "What's new" at start up | Razer Insider

Razer Synapse keeps showing me "What's new" at start up

  • 19 March 2019
  • 9 replies
  • 73 views

I have the 2018 Razer Blade 15 Advance Model. My Razer Synapse was just recently upgraded to a newer version 3.4.331.3119. Now ever time I reboot my PC , the new "What's New" keep popping up at start up. Before the upgrade the Razer Synapse would just load but stay minimized in the system tray. I check the settings and I have the check box checked for "Minimize to system tray at startup".

Is anyone else having this issue? Thank you!

This topic has been closed for comments

9 Replies

Same issue here any help from Razer would be useful.
Razer Blade 15 Base 2018 here
kramms
Same issue here any help from Razer would be useful.
Razer Blade 15 Base 2018 here

Hey kramms, I was able to resolve the issue by uninstalling Razer Synapse 3 completely and then doing a reinstall from Razer.com/software.
Thanks will try that.
Userlevel 4
before and after reinstalling Synapse software (After the latest update), and after I sign in to my pc from a system startup or reboot, Synapse will show the splash screen and then minimize (which is to be expected). Then the main menu would restore in plain view (restore meaning as if it never minimized). I have it set to minimize at startup. Anyone have the same issue? And does anyone know a fix or work-around?
Userlevel 7
It's synapse bug that window stay after windows boot. So the best way will be wait for fix becose you cant fix this on your own.
jesseinsf
before and after reinstalling Synapse software (After the latest update), and after I sign in to my pc from a system startup or reboot, Synapse will show the splash screen and then minimize (which is to be expected). Then the main menu would restore in plain view (restore meaning as if it never minimized). I have it set to minimize at startup. Anyone have the same issue? And does anyone know a fix or work-around?


Mine did this a few times after my fresh reinstall. But lately it hasn't happened anymore (knock on wood). Are you still having the issue every time you reboot your PC?
Hi, same issue here. quite anoying.

stupid question: after reinstall and logging in, all settings,macros etc are as before ??

christian
All the custom chroma colors I created were saved in my Razer Synapse profile so they just appeared once I logged back in after my reinstall. I never created any macros though so I can't confirm that
Userlevel 4
chriskobar
Hi, same issue here. quite anoying.

stupid question: after reinstall and logging in, all settings,macros etc are as before ??

christian

My settings came back after uninstalling and reinstalling.