Razer Blackshark v2 Pro Synapse problem.

Discussion in 'Razer Support' started by mykeyfranzese, Sep 14, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mykeyfranzese

    mykeyfranzese New Member

    I just got my blackshark a week ago, at first, it was working fine but after couple of days for some reason
    It keeps disconnecting and reconnecting to the synapse.

    Now it's not connecting at all on the synapse
    I've looked at the headset light and synapse 3.
    The headset is in constant blue light (not blinking), so that means it's paired right?
    also, I can see (Blackshark v2 pro) in windows settings<bluetooth & other devices.
    but it's not showing in the synapse, also the headset is not working even without synapse
    there's no sound, but checking in the playback, I can see the razer blackshark sound bar working
    when I'm playing music, but no sound on the headset not unless it decides to reconnect again,
    with the 1 beep sound.

    What I've tried so far:
    I've cleaned installed razer synapse, and deleted all the folders, run sfc /scannow.
    I've re-paired the headset with pairing utility.
    I've updated the headset firmware.
    I've run windows update.
    I've uninstalled and reinstalled the blackshark driver in the device manager.
    I've restarted so many times.
    I've used the razer driver clean-up tool.
    I've switch to different usb ports.
    I've tried all these with another computer.

    Update:
    It won't pair now in the razer pairing utility.
    Even when dongle is not connected, the headset is on static blue light.
    Wireless connection no longer works.
    It only works on 3.5mm.
     
    Last edited: Sep 14, 2022
  2. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Does the behavior happen while the headset is connected to another computer? You can try using the Razer Driver Clean-up Tool to uninstall all Razer-related files, then restart the computer and reinstall the application. Let me know how it went.
     
  3. mykeyfranzese

    mykeyfranzese New Member

    yes, this also happens with another computer, I've also forgot to mention that I already used driver clean-up tool
     
  4. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

  5. mykeyfranzese

    mykeyfranzese New Member

  6. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    Can you check when you connect dongle Windows Switch playback device to thx special device ? If not select it and check if you have Sound.
     
  7. mykeyfranzese

    mykeyfranzese New Member

    It does switch to thx, also tried switching to razer blackshark v2 pro, still nothing
    still no sound
     
  8. BlackFireDragon

    BlackFireDragon Well-Known Member

    From the descripction that you provide during conversation this can be one of two things. First something is mess-up in plabeck device settings or file corruption in Windows second can be issue with headset pcb board. The best right nów is connect via dongle to diffrent notebook or PC and see what happend.
     
  9. mykeyfranzese

    mykeyfranzese New Member

    from my conversation with Razer.Speedcr0ss, I stated that I already tried this with another pc. I also used the razer driver clean-up tool.
     
    FiszPL likes this.
  10. Razer.Speedcr0ss

    Razer.Speedcr0ss Speed Hunter Staff Member

    Thanks for clearing that up! Please send me a PM including your Razer Synapse 3.0 logs and the device's serial number. Save the files via Google Drive or any online drive, then paste the shareable link in your message. Let's continue our conversation privately.

    Hey BlackFireDragon! Thanks for trying to help out isolating the issue.

    *Thread is now locked.
     
    mykeyfranzese likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >