Overwatch Chroma - FIXED (June 28)

Discussion in 'Overwatch Talk' started by Razer|Quis, Jun 11, 2017.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SuaveDonut

    SuaveDonut New Member

    Let's go Razer! We need an official fix! O7
     
  2. BradenAJW

    BradenAJW New Member

    Am I missing something? i tried this and it didnt work for me. Maybe i stopped the wrong process of synapse in task manager?

    EDIT: I booted up the game with Syanpse open and it worked!
     
  3. russell.anas

    russell.anas New Member

    This is still not fixed, and workarounds aren't the solution. Team Razer, we need an update on this at least.
     
  4. Hucast

    Hucast Well-Known Member

    Maybe it's blizzard that's dragging their feet? People have had lag issues with SC2 the last month or so and their latest patch hasn't fixed that yet. So who knows where the blame lies?
     
  5. Mosie100

    Mosie100 New Member

    The fact that we are still discussing this issue after nearly two weeks is sad. Before the update there was no issue whatsoever and my keyboard was glowing beautifully in sync with OW.
    Can we get an update as to where we are? This is ridiculous.
     
    Hummus likes this.
  6. Amnesiak

    Amnesiak New Member

    I spent three hours troubleshooting then found this thread.

    Waiting patiently for a fix. Like everyone I tried reinstalling, running OW as admin, reinstalling SDK, end and restarting services.

    I've got the latest version of everything.
     
  7. JoaoVitorPBN

    JoaoVitorPBN New Member

    This is still not fixed
     
  8. Gneekman

    Gneekman New Member

    FWIW, after I did a more thorough reinstall of Synapse (ie restarting before reinstalling), Chroma worked again.
    And while I got Overwatch to respond with the workaround of replacing the SDK with version 1.10.6, of course I'd prefer that it work with the latest SDK as intended...
     
  9. Spanjol

    Spanjol New Member

    Can we please get an update on this? It has been almost 2 weeks.
     
    Gamer12 likes this.
  10. Not yet fixed!
     
  11. I miss my light show while playing Overwatch please get this fixed:)
     
  12. lmao i dont understand how to do this tho??
     
  13. Hucast

    Hucast Well-Known Member

    There's a step by step video on page 3 on this thread.
     
  14. Pen_Cap

    Pen_Cap New Member

    Easy and working FIX is on page 3. Haven't had any issues since following those steps.
     
  15. okonietoperza

    okonietoperza Active Member

  16. Outahismind

    Outahismind New Member

    My Installer instantly crashes when I try any version that's not the most recent.
     
  17. okonietoperza

    okonietoperza Active Member

    You need to uninstall the previous SDK first
     
  18. Outahismind

    Outahismind New Member

    I did that... and it still immediately crashes...
     
  19. FiendRiver666

    FiendRiver666 Active Member

    Any word on official fixes and not just work-arounds yet?
     
  20. i dont understand how to some of the steps like i cant find sdk 2.20 or what ever
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >