SSD upgrade trouble.

Discussion in 'Systems' started by WildDingo, Mar 14, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WildDingo

    WildDingo New Member

    Hello fellow Razer users. I recently bought a new SSD (Samsung 960 Evo M.2 PCiE NVME 1TB) to replace my 256Gb SSD in my Razer Blade Pro 17inch laptop. I successfully backed up the stock SSD to the internal HDD and replaced it with the 960 Evo. I made sure that it was seated correctly and closed it back up. Now it will only take me to the Aptio Setup Utility and no matter what I do I cannot get out of it. I read that you have to have a bootable media of the current OS and boot from that but I’m not sure if that is what I need to do. Any help would be greatly appreciated. Thanks again for your time.
     
    Selyca likes this.
  2. blackcheckers94

    blackcheckers94 New Member

    Sounds like an issue that your operating system was installed on your SSD which was removed. You should install back the SSD, and make a windows bootable media using ur USB and then swap the SSDs again, and this time boot your computer with your usb plugged in :)
     
  3. WildDingo

    WildDingo New Member

    Sounds about right. I’ll give it a try and see how it goes. Thanks for your help!
     
  4. FiszPL

    FiszPL Well-Known Member

  5. WildDingo

    WildDingo New Member

    I got it working. Installed Windows 10 on a USB and then installed it on the new SSD. Thank you guys for all your help!
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Sign In with Razer ID >


Don't have a Razer ID yet?
Get Razer ID >